امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال
 
  • اخذ ویزای شینگن کاملا تضمینی
  • ویزای شینگن مولتی را از ما بخواهید
  • مشاوره رایگان
  • اخذ وقت سفارت
  • صد در صد تضمینی 

 

 

موسسه حقوقی سام نماینده هلدینگ اینوید در راستای ارائه خدمات ویژه جهت اخذ ویزا توسط تیم بین المللی در داخل کشور و ارتباطات و توانائی ها و پتانسیل های موجود در این عرصه در خارج از کشور جهت ارائه خدمات ویژه ویزای شینگن تضمینی و تردد در تمامی کشورهای شینگن بدون محدودیت با مدت زمان طولانی به صورت کاملا تضمینی فعالیت می نماید.

 

آرامش خیال در اخذ ویزای شینگن را با ما احساس می کنید.

 

از ویژگی های اختصاصی و منحصر به فرد موسسه حقوقی سام نماینده هلدینگ اینوید در ایران دارا بودن شعبات اداری در کشورهای یونان و قبرس اروپائی و اتریش بوده است که شعبه ایران از ابتدای سال 1390 ، راه اندازی و توسط مدیر عامل شرکت به عنوان وکیل پایه یکم دادگستری مشغول به فعالیت می باشد. ارائه پکیج های کاملا اختصاصی اقامتی اروپا از طرق مختلف، مشاوره در خصوص مسائل اقامتی و ثبت شرکت در کل اتحادیه اروپا توسط موسسه از دیگر خدمات ما می باشد.

 

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن مولتی پل :

 

مدارک هویتی

فرم ویزا

 ترجمه رسمی شناسنامه به زبان انگلیسی

 ترجمه رسمی کارت ملی به زبان انگلیسی

اصل پاسپورت با حداقل اعتبار درخواست ویزا.

پاسپورت قبلی- برای بررسی نیاز می باشد

عکس پرسنلی(عکس رنگی و جدید از چهره در زمینه روشن (3.5 در 4.5 سانتی‌متر) که چهره 70 تا 80 درصد آن باشد)

آدرس محل سکونت و شماره تلفن های تماس با متقاضی

 

مدارک شغلی:

پزشکان: ترجمه پروانه مطب +کارت نظام پزشکی/ دانشنامه تحصیلی

 مهندسان: ترجمه پروانه مهندسی/کارت نظام مهندسی


وکلا: ترجمه پروانه وکالت/کارت وکالت

کسبه: ترجمه پروانه کسب / ترجمه کارت بازرگانی (در صورت دارا بودن)


مدیرعامل شرکتها: روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت (ترجمه با مهر دادگستری) + گواهی شغلی (با ذکر سمت،سابقه کاری،حقوق و مزایا)(ترجمه کارت بازرگانی( در صورت دارا بودن)


کارمند بخش خصوصی: ترجمه روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت( ترجمه با مهر دادگستری)+ گواهی شغلی (با ذکر سمت،سابقه کاری،حقوق و مزایا)+لیست بیمه 6 ماهه


ساختمان سازها: اصل گواهینامه ساختمان/اصل قرارداد همکاری/اصل پایان کار ساختمان/کارت انبوه سازی.

مشاغل دولتی: ترجمه حکم کارگزینی + فیش حقوقی + لیست بیمه
بازنشسته ها: ترجمه حکم بازنشستگی + آخرین فیش حقوقی

دانش آموزان و دانشجویان: ترجمه نامه اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی

 

 

مدارک استطاعات مالی

ترجمه رسمی سند ملکی به نام متقاضی

ریز پرینت بانکی 3 ماه آخر به زبان انگلیسی با مهربانک تائید بانک

گواهی تمکن مالی به زبان انگلیسی با حداقل موجودي 50.000.000 تومان

 

مدارک مسافرتی

بیمه مسافرتی شینگن حداقل 3 ماهه

بلیط رفت و برگشت و هتل

 

هزینه تشکیل پرونده

ویزای کوتاه مدت : 60 یورو

 

 توجه

  • تمام مدارک فوق می بایست ترجمه رسمی و به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه برسند.
  • هزینه ترجمه مدارک بر عهده متقاضی است.
  • هزینه انگشت نگاری سفارت بر عهده متقاضی است.
  • بیمه مسافرتی شینگن به عهده مسافر می باشد.
  • برای اخذ ویزای بلند مدت مولتی حداقل یک ویزای شینگن در پاسپورت معتبر یا بیش از چهار سفر خارجی نیاز می باشد.
  • در صورت سفر خانم خانه دار مدارک فوق از همسر ایشان کسب میشود + سند ازدواج.
  • در صورت سفر كودك موافقتنامه محضري از سرپرست كودك لازم است.
  • برای ویزاهای شینگن بلند مدت در صورت احراز مدارک کافی چک ضمانتی بازگشت متقاضی لازم نیست.

 

شرایط اخذ ویزای شینگن

  • تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند. ( متقاضی می تواند پس از بازدید مدارک توسط کارشناسان این مجموعه نسبت به ترجمه مدارک اقدام فرمائید )
  • زمانی که وقت سفارت متقاضی تعیین شد، ما توصیه های لازم را برای جلسه انگشت نگاری در اختیار وی قرار می دهیم. برخورد مسافرین در سفارت به روند اخذ ویزا بسیار کمک خواهد کرد.
  • در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.

 


روند کار

  • بررسی مدارک واجد الشرایط بودن متقاضی ظرف یک هفته
  • پرداخت 50 درصد از حق الزحمه موسسه به عنوان پیش پرداخت قرارداد و تحویل رسید
  • مشاوره + تکمیل فرم و درخواست وقت سفارت جهت انگشت نگاری
  • حضور به موقع متقاضی در سفارت و دریافت رسید انگشت نگاری و تحویل مدارک آن به موسسه
  • دریافت ویزا

 

 

دلایل ریجکت شدن ویزا

در شرایط زیر با ویزای شینگن درخواست شده موافقت نمی شود: 

  1. مدارک ناقص = رد ویزای شینگن
  2. متقاضی توان مالی لازم را جهت سفر نداشته باشد.
  3. محل سکونت متقاضی مشخص نشده باشد.
  4. تاریخ بلیط و رزرو هتل همخوانی نداشته باشد.
  5. متقاضی اشراف کامل در خصوص سوالاتی که از او می شود نداشته باشد.
  6. ظاهر نامناسب ( نوع لباس پوشیدن، حالت های نامتعارف موهای سر در آقایان) باعث رد شدن ویزای شینگن می شود.
  7. استرس و یا پرحرفی در مصاحبه امکان منجر شدن به ریجکت را بوجود می اورد.
  8. متقاضی پاسپورت بدون سفر همیشه در معرض ریجکت شدن ویزای شینگن می باشد.
  9. افراد زیر 24 سال مجرد که به صورت جداگانه اقدام به درخواست ویزای شنگن می نمایند در معرض ریجکت شدن می باشند.
  10. پاسخ های ضد و نقیض به سوالات افسرهای مصاحبه یکی از دلایل رد شدن ویزای شینگن است.

 

 

 

گروه مشاوران خانه اروپایی نماینده هلدینگ حقوقی سام و هلدینگ اینوید
بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران

 

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره  86087156 - 86087151 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید**

 

شماره های تماس در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری :
۰۹۰۱۰۱۵۸۶۲۰
۰۹۰۱۰۱۵۸۵۰۳
۰۹۰۱۰۱۵۸۶۴۵

 

گروه مشاوران خانه اروپایی

طراحی سایت و بهینه سازی سایت : آریا سافت