امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

 

اقامت یونان پربازدید ترین روش اخذ اقامت اروپا توسط هموطنان ایرانی

آسانترین و سریعترین روش اخذ اقامت اروپا

 

مژده به علاقه مندان اخذ اقامت کشور یونان


پس از مدتها انتظار، امکان اخذ اقامت یونان از طریق قانون تمکن مالی مجددا فراهم گردیده است.



مزایای اخذ اقامت یونان

حق سفر بدون محدویت زمانی در تمام نواحی شنگن بدون نیاز به ویزا

حق زندگی در کشورهای عضو شنگن

حق تمدید سالانه مجوز اقامت

عدم نیاز به حضور فیزیکی در کشور یونان

حق  ورود و خروج بدون محدودیت به کشور یونان

حق راه اندازی کسب و کار آزادانه

حق تحصیل فرزندان در تمام نواحی حوزه شنگن

 

 

اخذ اقامت یونان از طریق تمکن مالی یونان برای خانواده

بر اساس قوانین مهاجرت، دولت یونان برای افراد غیر اروپایی که دارای تمکن مالی در کشور خود هستند مجوز اقامت یونان را صادر میکند. این مجوز اقامت به افراد کشور های خارجی در صورت که دارای تمکن مالی هستند و توانایی پوشش هزینه های خود و خانواده خود را از طریق منابع غیر کاری دارا هستند اعطا میشود.

بر اساس قوانین کشور یونان مجوز اقامت  از طریق تمکن مالی در ابتدا دو ساله بوده و سپس سه ساله تمدید می شود. اقامت یونان پس از 5 سال قابل تبدیل به اقامت دائم است که در سال هفتم در صورتیکه متقاضی شرایط شهروندی را داشته باشد منجر به اخذ تابعیت خواهد شد.

هنگامی که اتباع غیر اروپایی موفق به اخذ این نوع اقامت شوند می توانند در یونان زندگی کنند و بدون نیاز به ویزا می توانند به تمام نقاط حوزه شنگن رفت و آمد کنند.

اتباع کشورهای ثالث می توانند برای اعضای خانواده خود نیز مجوز اقامت اخذ نمایند. سرپرست خانواده باید مدارکی دال بر توانایی پوشش هزینه های خود و اعضای  خانواده خود را ارائه کند.

 

چه کسانی واجد شرایط  اقامت یونان هستند؟

افراد متمکن با درآمد ثابت ماهیانه واجد شرایط اخذ اقامت یونان می باشند. شرط درآمد کافی باید برای هر یک از اعضای خانواده وجود داشته باشد.

حداقل درآمد 2000 یورو در ماه است و در صورتی که اعضای خانواده شخص نیز افزوده شوند ، 20% برای همسر و 15% برای هر کودک به درآمد ثابت ماهانه فرد متقاضی افزوده می شود.

درآمد ماهانه  توسط حقوق بازنشستگی در خارج از کشور، اجاره نامه های ملکی، حساب بانکی و مدارک دیگر به اثبات می رسد. فرد متقاضی ثابت می کند که با توجه به منابع مالی که وی داراست نیاز به استخدام شدن در اروپا ندارد.

 

شرایط اخذ اقامت یونان چیست؟

  1. متقاضی مدارکی دال بر اینکه دارای تمکن مالی است و نیازی به کار و استخدام شدن در اروپا ندارد ارائه دهد.
  2. اخذ ویزای تایپ D جهت سفر به یونان و انجام امور اداری
  3. تهیه بیمه نامه پزشکی برای پوشش کامل از مراقبت های پزشکی و هر گونه هزینه های پزشکی که ممکن است در طول اقامت در یونان به وجود آید.
  4. تهیه ادرس قانونی در کشور یونان،

 

موسسه حقوقی سام نماینده هلدینگ اینوید در ایران با سال ها تجربه در اخذ اقامت یونان، این پروسه را برای هموطنان عزیز به صورت کاملا تضمینی انجام داده ، تا شما نیز یکی از کسانی باشید که ما را به دوستانتان معرفی می نمائید.

 

شرایط تمدید اقامت یونان به چه صورت است؟

  1. متقاضی در زمان تمدید دوباره شرایط تمکن مالی خود را اثبات نماید.
  2. در طول دو سال اقامت هیچ گونه سو پیشینه در هر دو کشور نداشته باشد.
  3. تهیه بیمه نامه و ادرس محل سکونت در یونان
  4. سالی دوبار ورود و خروج به این کشور

 

شرایط اخذ اقامت دائم یونان چگونه است؟

متقاضی می بایست یک ملک به ارزش 250 هزار یورو در کشور یونان  خریداری نماید. در این صورت خود، همسر و فرزندان زیر 21 سال و همچنین پدر و مادر شخص نیز واجد شرایط اقامت دائم اروپا خواهند شد.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

                                 

                    

 

گروه مشاوران خانه اروپایی نماینده هلدینگ حقوقی سام و هلدینگ اینوید

بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران

 

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره  86087156 - 86087151 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید**

 

شماره های تماس در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری :
۰۹۰۱۰۱۵۸۶۲۰
۰۹۰۱۰۱۵۸۵۰۳
۰۹۰۱۰۱۵۸۶۴۵

 

گروه مشاوران خانه اروپایی

طراحی سایت و بهینه سازی سایت : آریا سافت