امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
  • فرصت ویژه خرید ملک در یونان با سرمایه گذاری 250 هزار یورو
  • امکان اخذ اقامت دائم برای سرپرست خانواده و فرزندان زیر 21 سال
  • امکان اخذ اقامت دائم برای پدر و مادر متقاضی
  • امکان تحصیل فرزندان در بهترین دانشگاه های اروپایی
  • دریافت کارت اقامت دائم در کمتر از 4 ماه

 

خرید ملک در یونان

 

 

آیا می دانید کشور یونان با خرید ملک در یونان و حتی بدون خرید ملک( از طریق تمکن مالی) هم برای متقاضیان اجازه اقامت صادر می کند؟
آیا می دانید یونان عضو اتحادیه شنگن است و اقامت دائم  در یونان در واقع اقامت دائم 27 کشور اروپایی می باشد؟

پیشنهاد ما به شما اخذ اقامت دائم از طریق خرید ملک

اگر قصد جدی برای خرید ملک در یونان دارید حداقل یک هفته وقت برای دیدن املاک در یونان لازم دارید. برای خرید ملک در یونان لازم نیست کل هزینه ها پرداخت شود و فقط درصدی به عنوان بیعانه پرداخت می گردد.

قبل از سفر به یونان حتما باید  مشخص کنید چه ناحیه ای در این کشور برای  زندگی شما و خانواده مناسب تر است. ما برای شما ویزا می گیریم و شما را به مناطق مختلف می بریم تا امکانات محلی را مانند بانک ها، مدارس، دانشگاه ها، سواحل، مراکز خرید و... بازدید نمائید.

 

خرید ملک در یونان

 

گروه مشاوران خانه اروپایی نماینده موسسه حقوقی و بین المللی سام ارائه دهنده تمام خدمات بازدید، خرید، و اخذ اقامت از ابتدا تا انتهای مسیر می باشد.

 

برای متقاضیانی ملکی به ارزش 250.000 یورو به بالا در یونان خریداری نمایند اجازه اقامت دائم صادر خواهد شد.

این روش یک برنامه سریع اخذ اقامت دائم می باشد که طی 3 ماه متقاضی موفق به دریافت اقامت دائم خواهد شد.

شرایط کلی برای اخذ اقامت دائم با خرید ملک در یونان :

حداقل میزان سرمایه گذاری باید حداقل 250.000 یورو باشد.

امکان سرمایه گذاری 250.000 یورو را برای یک یا دو ملک

اقامت دائم به سرپرست و اعضای تحت تکفل شامل همسر و فرزندان  زیر 21 سال تعلق می گیرد.

اقامت دائم یونان تا 5 سال نیاز به تمدید ندارد.

ملک خریداری شده  قابل اجاره دادن می باشد.ملک خریداری شده  پس از گذشت 5 سال که اقامت دائم خود را گرفتید ،قابل خرید و فروش است.

اقامت دائم یونان به متقاضی امکان سفر بدون ویزا به کلیه کشورهای اتحادیه شنگن و همچین امکان انتقال اقامت دائم را به کشور های دیگر عضو شنگن می دهد.

پروسه  کار برای خرید ملک و اخذ اقامت دائم  4 ماه است.

اخذ پاسپورت یونان پس از گذشت 7 سال از اقامت دائم تحقق پذیر است.

 

خرید ملک در یونان

 

شرایط متقاضی

فرد نباید در گذشته حضور غیر قانونی در خاک این کشور داشته باشد
سن متقاضی باید 18 سال به بالا باشد.
ریجکتی ویزا از هیچ یک از سفارت های کشورهای عضو شنگن نداشته باشد
از لحاظ جسمانی سالم باشد
از لحاظ اقتصادی فرد باید شرایط خوبی داشته باشد این به این معنی است که شخص بتواند هزینه های زندگی خود وخانواده اش را به راحتی بپردازد.

 

خرید ملک در یونان

 

پیشنهاد دیگر ما به شما اخذ اقامت بدون خرید ملک ( اقامت تمکن مالی )

در این روش متقاضی با اثبات درآمد  ماهیانه در کشور خود می تواند برای خود و اعضای تحت تکفل ( شامل همسر وفرزندان زیر 18 سال ) اقامت قانونی اخذ نماید.

اثبات تمکن مالی شخص از روش های زیر به عمل می آید :

  • اجاره نامه ملکی
  • سود سپرده بانکی
  • سود سهام
  • حقوق بازنشستگی

  

 

برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

 

خرید ملک در یونان

                                                                                 

گروه مشاوران خانه اروپایی نماینده هلدینگ حقوقی سام و هلدینگ اینوید

بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران

 

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره  86087156 - 86087151 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید**

 

شماره های تماس در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری :
۰۹۰۱۰۱۵۸۶۲۰
۰۹۰۱۰۱۵۸۵۰۳
۰۹۰۱۰۱۵۸۶۴۵

 


 

گروه مشاوران خانه اروپایی

طراحی سایت و بهینه سازی سایت : آریا سافت