• 02186087151
  • info [@] eusecondhome.com

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

برنامه اخذ اقامت طلایی

قوانین اقامتی جدید برای افرادی است که به صورت قانونی وارد این کشور شده اند که از طریق انتقال سرمایه ،خرید ملک یا مستغلات وسرمایه گذاری با هدف ایجاد شغل، می توان درخواست اقامت دهند.

اقامت طلایی مخصوص کسانی است که می خواهند سرمایه گذاری می کنند.

 

خرید ملک در پرتغال

مزایای اخذ ویزای طلایی پرتغال

  • معافیت از اقامت فیزیکی در کشور پرتغال
  • برای اخذ اقامت پرتغال ، متقاضی می بایست  سال اول ٧ روز و در دو سال بعدى ١٤ روز در سال در کشور پرتغال اقامت داشته باشد
  • امکان سفر آزاد و بدون ویزا به تمام کشورهای اروپایی عضو اتحادیه اروپا
  • امکان اخذ اقامت دائم بعد از 5 سال و تابعیت پس از 6 سال
  • دسترسی به آموزش و تحصیلات رایگان در سراسر اتحادیۀ اروپا
  • دسترسی به بیمه‌های بهداشتی رایگان در پرتغال و اتحادیۀ اروپا
  • بدون محدودیت در سرمایه گذاری یا فرصت های شغلی

 

واجدین شرایط اخذ اقامت

در روش سرمایه گذاری علاوه بر فرد متقاضی، همسر، فرزندان زیر 18 سال، پدر و مادر و همچنین خواهر و برادر تحت تکفل و واجدالشرایط دریافت اقامت می باشد. لازم به ذکر می باشد فرزندان بالای 18

سال که از نظر مالی وابسته و یا در حال تحصیل هستند شامل دریافت اقامت نیز می باشد.

 

انواع روش های اخذ اقامتن از طریق سرمایه گذاری در کشور پرتغال :

 

 انتقال سرمایه

متقاضی می تواند مبلغ 1.000.000 یورو در یکی از موسسات مالی طی یک دوره 5 ساله سرمایه گذاری کند. روش دیگر می تواند سرمایه گذاری 500.000 یورویی در شرکت های کوچک و یا متوسط باشد.

معیارهای مالی برای این برنامه ممکن است از طریق سرمایه گذاری 350.000 یورو در فعالیت های تحقیقات علمی و یا سرمایه گذاری 250.000 در هنر و فرهنگ باشد.

 

ویزای طلایی پرتغال از طریق خرید ملک و مستغلات

برای سرمایه گذاری از طریق ملک باید بین 280.000 تا 500.000 سرمایه گذاری کرد که بستگی به ملک و محل ملک دارد. برای املاک جدید حداقل 500.00 یورو و ملک هایی که بیش از 30 سال قدمت دارد 350.000 یورو هستند. 

ملک هایی که 30 سال قدمت دارند اما در مناطقی کمتراز 100 کیلومتر مربع واقع شده باشد حداقل 280.000 یورو مخی باشد.

متقاضی با استفاذه از این روش می تواند برای اقامت اعضای خانواده خود نیز اقدام کند. این اقامت هر 2 سال قابل تمدید است به شرطی که فرد هر دو سال به مدت 2 هفته در پرتغال حضور داشته باشد.

 

خرید ملک در پرتغال

 

 سرمایه گذازی با هدف ایجاد شغل

این برنامه مستلزم ایجاد حداقل 10 شغل دائمی در پرتغال است که باید توسط سازمان تامین اجتماعی محلی تایید گردد.

 

اقامت دائم و تابعیت

یکی از گزینه های جذاب در مورد پرتغال این است که بعد از 5 سال اقامت دائم  و پس از 6 سال تابعیت می دهد بدون اینکه در این کشور حضور داشته باشید.

همچنین امکان تحصیل، کار و حتی زندگی در تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای فرد وخانواده وجود دارد .

 

خرید ملک در پرتغال

 

 

گروه مشاوران خانه اروپایی نماینده هلدینگ حقوقی سام و هلدینگ اینوید
بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران

 

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره  86087156 - 86087151 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید**

 

شماره های تماس در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری :
۰۹۰۱۰۱۵۸۶۲۰
۰۹۰۱۰۱۵۸۵۰۳
۰۹۰۱۰۱۵۸۶۴۵

گروه مشاوران خانه اروپایی

طراحی سایت و بهینه سازی سایت : آریا سافت