امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

        خرید ملک در اسپانیا  و اخذ اقامت 5 ساله

          امکان کار و تحصیل برای اعضای خانواده

شرایط کلی برای اخذ ویزای خرید ملک در اسپانیا :

  • حداقل میزان سرمایه گذاری باید حداقل 500.000 یورو باشد.
  • مالیات خرید ملک 12 تا 15 درصد می باشد.
  • امکان سرمایه گذاری 500.000 یورو را برای یک یا دو ملک
  • ویزاهای اقامتی فقط به فرزندان زیر 17 سال تعلق می گیرد.
  • ویزای اقامتی اسپانیا تا 5 سال نیاز به تمدید ندارد.
  • اقامت دائم در شرایطی امکان پذیر است که شخص سوء پیشینه نداشته باشد.
  • ملک خریداری شده  پس از گذشت 5 سال که اقامت دائم خود را گرفتید ،قابل خرید وفروش است.
  • این ویزای اقامتی به متقاضی امکان سفر بدون ویزا به کلیه کشورهای اتحادیه شنگن را می دهد.
  • پروسه  کار برای اخذ ویزای سرمایه گذاری 6 ماه است.
  • در صورتی که شما وخانواده ی شما تحت پوشش ویزای طلایی هستید از روز اول ویزای خود اجازه کار دارند.
  • تابعیت اسپانیا پس از گذشت 5 سال از اقامت دائم تحقق پذیر است.
  • شخص باید ثابت کند در هر سال، 180 روز در اسپانیا اقامت داشته است.
  • بلافاصله بعد از خرید ملک شخص تمام اعضای خانواده می توانند در اسپانیا کار کنند وپس از گذشت گذشت 5 سال میتوانند هر کجای اتحادیه اروپا اقامت کنند،تحصیل کنند وکار کنند.

 

شرایط متقاضی

  • فرد نباید در گذشته حضور غیر قانونی در خاک این کشور داشته باشد
  • سن باید 18 سال به بالا باشد.
  • ریجکتی ویزا از هیچ یک از کشورهای عضو شنگن نداشته باشد
  • از لحاظ جسمانی سالم و دارای بیمه سلامت باشد
  • از لحاظ اقتصادی فرد باید شرایط ایده الی داشته باشد این به این معنی است که شخص بتواند هزینه های زندگی خود وخانواده اش را به راحتی بپردازد.
  • ملک خریداری شده حتما باید به صورت قانونی ثبت شود.

 

سرمایه گذاری از طریق خرید ملک

میزان سرمایه گذاری برای هر شخص باید یک ملک به ارزش 500.000 یورو و یا بیشتر باشد. قرارداد خرید ملک باید کاملا قانونی باشد و در دفتر اسناد رسمی ثبت شود.

نوع و تعداد ملک اهمیت ندارد. تعداد میتواند بیش از یک ملک باشد. ملکئ میتواند مسکونی ،توریستی،تجاری یا صنعتی باشد. این ملک می تواند از زمین های روستایی، زمین توسعه یافته و یا ساختمان در حال ساخت باشد.

 

 

اخذ اقامت دائم و پاسپورت اسپانیا

پس از گذشت 5 سال اقامت پیوسته ،متقاضی میتواند درخواست اقامت دائم دهد.

بدین ترتیب پس از گذشت 10 سال تابعیت اسپانیا به شخص تعلق می گیرد (در صورتیکه در هر سال حداقل 6 ماه حتما در اسپانیا سکونت داشته باشد).

 

 

                                                                                      

 

 

گروه مشاوران خانه اروپایی نماینده هلدینگ حقوقی سام و هلدینگ اینوید
بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران

 

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره 86087156 - 86087151 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید**

 

شماره های تماس در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری :
۰۹۰۱۰۱۵۸۶۲۰
۰۹۰۱۰۱۵۸۵۰۳
۰۹۰۱۰۱۵۸۶۴۵

 

 

گروه مشاوران خانه اروپایی

طراحی سایت و بهینه سازی سایت : آریا سافت