• 02186087151
  • info [@] eusecondhome.com

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال
 

اقامت جمهوری چک

اقامت چک

 

اخذ اقامت چک از طریق ثبت شرکت


اگر شما یک شرکت رسمی در کشور چک ثبت کنید و بتوانید دولت این کشور را مجاب نمایید که شرکت شما برای این کشور سود ده است٬ می توانید کارت اقامت کاری یک ساله توسط شرکت خود دریافت کنید و سپس ۳ تا ۵ سال کارت اقامت خود را تمدید کنید به شرط اینکه شرکت شما دایر باشد می توانید درخواست اقامت دائم نمایید.

مزایای اخذ اقامت چک از طریق کسب و کار

  • امکان اقامت برای فرد متقاضی به همراه وابستگان (همسر و فرزندان زیر 18 سال)

  • اخذ اقامت طولانی مدت پس از 3 ماه

  • اقامت دائم اتحادیه اروپا پس از 5 سال 

  • امکان درخواست برای تابعیت پس از 10 سال اقامت

مراحل اخذ اقامت چک از طریق کسب و کار

ابتدا فرد متقاضی باید برای ویزای کسب و کار به منظور ورود به جمهوری چک اقدام کند، این ویزا برای 6 ماه اعتبار دارد. به منظور درخواست برای ویزای کسب و کار از طرف سفارت کشوری که در آن مقیم هستید باید موارد زیر را برآورده سازید:

  • یک شرکت (عمدتا شرکت با مسئولیت محدود) در چک تاسیس نمایید.

  • باید مکانی جهت اسکان در چک فراهم کرده و اجاره آن پرداخت شده باشد.

  • مدرک اثبات توانایی مالی کافی برای حمایت از خود و وابستگان خود داشته باشید.

  • مدرک بیمه ی سلامت در جمهوری چک

  • آدرس خود را در چک به ثبت برسانید، سه روز پس از ورود به چک، باید آدرس محل سکونت توسط پلیس محلی ثبت شود.

     

    درخواست برای اقامت بلند مدت، 3 ماه پیش از باطل شدن ویزای کسب و کار باید برای اقامت بلند مدت در چک درخواست دهید، این مجوز تا 1 سال اعتبار دارد و امکان افزایش آن نیز وجود دارد.

انواع ثبت شرکت در جمهوری چک

در جمهوری چک انواع شرکت به فرم های زیر وجود دارد:

  • مشارکتی
  • شعب
  • شرکت با مسئولیت محدود
  • شرکت با سهام مشترک

دو نوع شرکت آخر به خصوص شرکت با مسولیت محدود بیشتر از سایرین مورد توجه سرمایه گذاران خارجی می باشد.

شرکت با مسئولیت محدود 

شرکت با مسئولیت محدود اغلب به عنوان کسب و کار با اندازه ی کوچک و متوسط در نظر گرفته می شود و یک نوع بسیار مشهور از کسب و کار با توجه به ملزومات آن می باشد. این نوع شرکت می تواند توسط یک موسس (شخص یا موجودیت قانونی) و یا با همکاری حداکثر 50 نفر تاسیس گردد.

شرکت با مسئولیت محدود در جمهوری چک نیازمند حداقل 1 کرونای چک برای مالیات ثبت شده می باشد.

پیش از آن که شرکت در ثبت تجاری به ثبت برسد، سهم های غیر مالی باید پایه گذاری شوند.

دادگاه یک متخصص برای تعیین ارزش سهم های غیر پولی به صورت مشخص در فعالیت های موسس و یا در نامه های رسمی وی، انتخاب می نماید.

مرحله بعدی قبل از درخواست برای ثبت تجاری، پرداخت هزینه حداقل 30% از منبع اهدایی مالی می باشد.

در حالی که تنها یک موسس برای شرکت وجود داشته باشد، سرمایه ثبت شده باید به طور کامل پیش از به ثبت رسیدن شرکت، پرداخت شود.

مدارک مورد نیاز برای اخذ جواز شرکت با مسولیت محدود

  • اولین قدم برای راه اندازی یک شرکت محدود خصوصی در جمهوری چک، اخذ پروانه از اداره جواز تجارت است.
  • مدارک ضروری شامل فعالیت های موسس یا نامه های رسمی اساسنامه ها برای شرکت های ثبت شده.
  • گزیده ای از اوراق برای اداره و هزینه اجرا شرکت.
  • به محض آنکه مجوز لازم صادر گردد، یک دوره ی 90 روزه برای شرکت به منظور به ثبت رساندن تجاری، وجود دارد.
  • در راستای به ثبت رساندن مدارک، مدارک بانک از پرداخت 30% سرمایه، امضای شخص و نداشتن سوء پیشینه ، برای تمام اعضای شرکت باید عرضه شوند.
  • به محض آن که شرکت طی پروسه ی 5 روزه کاری راه اندازی شود، برای مالیات درآمد مشارکت، واجد شرایط است.
  • در جمهوری چک ، مالیات 19% و در برخی موارد به 5% نیز کاهش می یابد.
  • از تاریخ شروع کار اولین کارمند تا 8 روز، مالیات امنیت اجتماعی و بیمه سلامت نیز باید به ثبت برسد.

شرکت با سهام مشترک

شرکت با سهام مشترک از حداقل دو سهامدار که هیئت مدیره هستند و توسط یک هیئت بازرسی، نظارت می شوند، تشکیل می گردد. حداقل سرمایه باید 2 میلیون کرونای چک باشد. دلیل انتخاب این نوع شرکت، انتخاب کردن کسب و کارهای بزرگ می باشد. در صورتی که شرکت طی پیشنهادهای عمومی از سهام راه اندازی شود، سرمایه مورد نیاز 20 میلیون کرونای چک خواهد بود.

 

ثبت نام با ثبت تجاری:

ثبت تجاری در واقع یک لیست است که شامل کارآفرینانی است که تحت قوانین کارآفرینی می باشد و در دسترس عموم است که توسط مقامات دادگاه قابل اجرا است. شخص باید برای ثبت تجارت خود، به دادگاه مراجعه کند و پس از آن دادگاه شرکت را در پنج روز کاری ثبت میکند.

اطلاعاتی در مورد شرکت ثبت شده در جمهوری چک  :

- شرکتی که فعالیت خود را آغاز می کند باید حتما در اداره کار به ثبت رسیده باشد.

- برای اخذ مجوز کار یک شرکت به مدارک زیر نیاز است :

  • سند قانونی برای شرکت هایی که هنوز به ثبت نرسیده اند و یا تاییدیه برای شرکت های تاسیس شده.
  • ارائه اجاره نامه که در آن محل کار، گواهی پرداختها و تمام هزینه های اداری مشخص شده است.

- بعد از ثبت شرکت و اخذ مجوز کار، شرکت باید در دادگاه تجاری نیز به ثبت برسد.

در این مرحله صاحب شرکت باید مدارک مذکور را ارائه دهد:

- اساسنامه

- مدارک مجوز کار در جمهوری چک

- تاییدیه برای سرمایه ای که مشخص شده

-  اخذ گواهی سپرده بانکی از بانک

- ارائه ی لیست مدیران شرکت به همراه امضای آنها

- ارائه ی عدم سوء پیشینه توسط تمام نمایندگان وکارمندان.

- خلاصه ای از مدارک مبنی بر داشتن مجوز کار

- بعد از گذشت 15 روز از ثبت شرکت، رییس شرکت باید برای مشخص کردن مالیات بر درآمد به اداره مالیات مراجعه کرده و کد مالیاتی دریافت کند.

- مالیات بر درآمد در جمهوری چک 19% است ولی در صورتی که درآمد شرکت بیش از یک میلیون کرون باشد مالیات 21% به آن تعلق می گیرد.

- همچنین امور مربوط به بیمه سلامت بعد از گذشت 8 روز از استخدام اولین کارمند باید انجام شود.

 

مزایای ثبت شرکت در جمهوری چک (دریافت اقامت اروپا)

  • -  مالکیت 100% (بدون نیاز به شریک محلی)
  • -  دسترسی به بازار اروپا
  • -  امکان درخواست اقامت دائم پس از 3 سال
  • - امکان درخواست پاسپورت 5 سال بعد از اخذ اقامت دائم
  • - امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
  • -  اجازه اقامت شنگن (برای تمام اعضای خانواده)
  • -  افتتاح حساب شرکتی و شخصی
  • -  مبادلات بانکی آن لاین، کارتهای اعتباری، تسهیلات و خطوط اعتباری
  • - قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا
  • - استفاده از برند اروپایی
  • - انجام کلیه مراحل طی 6 ماه
  • - هزینه های پائین راهبری و اداره شرکت 

                                                                                           

گروه مشاوران خانه اروپایی نماینده موسسه حقوقی سام و هلدینگ بین المللی اینوید

بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران 

**جهت دریافت مشاوره حضوری و تلفنی با کارشناسان ما با شماره  86087156 - 86087151 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید**

 

 

گروه مشاوران خانه اروپایی