امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
  • اخذ اقامت اتریش 

    بدون سرمایه گذاری 

    بدون پرداخت مالیات

    اخذ پاسپورت پس از 6 سال

 

 

آغاز ثبت نام اخذ اقامت کشور اتریش سهمیه سال 2019 میلادی  - ظرفیت محدود

 

 

 

مزایای اخذ اقامت اتریش:

  • فرصت مناسب جهت اخذ شهروندی اروپا
  • امکان دسترسی به بسیاری از کشورها در سراسر جهان آزادانه بدون نیاز به ویزا
  • حق اقامت در هر نقطه از اتحادیه اروپا
  • عدم شرط حضور فیزیکی
  • معاف از پرداخت مالیات
  • سهولت در تمدید اقامت
  • امکان تحصیل فرزندان در بهترین دانشگاه های اروپایی

اتریش یکی از جذاب ترین کشورها در جهان برای زندگی است و اقامت اتریش یکی از معتبرترین مجوزهای اقامت در سراسر اروپا محسوب می شود. ترکیب ایده آلی از ثبات اقتصادی، محیط تمیز و امن و زیرساخت های بسیار عالی این کشور را به محیطی برجسته برای زندگی تبدیل میکند. افرادی که تمایل به تجارت و سرمایه گذاری هستند و یا افرادی که دارای تمکن مالی هستند و از نظر مالی دارای استقلال هستند میتوانند از فرصت اخذ اقامت اتریش با شرایط اداری بسیار ساده بهره مند شوند.

 

اخذ اقامت اتریش برای افراد متمکن و دارای استقلال مالی

داشتن تمکن مالی، به این معناست که شخص متقاضی، باید اثبات نماید که در صورت اقامت طولانی مدت در اتریش، امکان کسب درآمد در کشور مبدأ و پرداخت هزینه های اقامت در اتریش یا سایر کشورهای اروپایی را دارد. 

 


روش های اثبات استطاعت مالی

این درآمد می بایست به صورت یکی از راه های زیر اثبات گردد:


دارا بودن سپرده بانکی، از طریق سپرده های بانکی بلند مدت در ایران و و احراز گواهی تمکن مالی صادره از بانک با ذکر مقدار سود ثابت ماهانه 
دارا بودن املاک و مستغلات، در این حالت لازم است، املاک مازاد بر نیاز، اجاره داده شود و اجاره نامه ملک، به عنوان یکی از راههای کسب درآمد و اثبات تمکن مالی، می باشد. اجاره نامه حتما می بایست دارای کد رهگیری باشد.
حقوق بازنشستگی و مستمری، هرچند حقوق بازنشستگی، یکی از موارد کسب درآمد می باشد، اما با توجه به کم بودن حقوق بازنشستگی، معمولا به عنوان روش مناسبی جهت اثبات تمکن مالی، به حساب نمی آید.
دارا بودن سهام شرکت ها و کارخانه ها، واریز سود مشارکت و خرید سهام شرکت ها و کارخانه ها، نیز، یکی دیگر از راههای اثبات تمکن مالی می باشد.


بر اساس این قانون متقاضی باید با ارائه مدارکی دال بر درآمد ثابت ماهانه بالای 1800 یورو برای خودش و 1000 یورو برای همسرش و 400 یورو به ازای هر یک از افراد تحت تکفل اثبات نماید.

دارا بودن یک سند ملکی و یک سپرده بانکی مکفی در ایران توسط متقاضی نیاز می باشد.

 

اقامت اتریش

 

 

شرایط درخواست اقامت

متقاضی دارای استطاعت مالی باشد و بتواند اثبات کند بطور میانگین ماهیانه 15 میلیون تومان درآمد ثابت در ایران دارد.

متقاضی و همسرشان دارای تحصیلات عالیه باشند.

متقاضی و همسرشان ترجیها به زبان آلمانی در سطح مرحله  A1 آشنایی داشته باشند.

متقاضی یک ملک را در کشور اتریش اجاره کرده و به عنوان آدرس قانونی به دولت معرفی نماید.

متقاضی و خانواده ایشان دارای بیمه درمانی در کشور اتریش باشند.

 

مزایای دریافت اقامت از این روش :

  • عدم نیاز به راه اندازی شرکت
  • عدم نیاز به استخدام پرسنل
  • بدون محدودیت سنی
  • سهولت تمدید اقامت
  • معاف از پرداخت مالیات
  • امکان زندگی و رفت و آمد آزادانه به اروپا و کشورهای حوزه شنگن
  • امکان درخواست اقامت دائم اروپا پس از سه سال

 اقامت اتریش

 

اقامت اتریش بر اساس یک نظام سهمیه بندی ارائه میشود، ثبت نام برای این سهمیه هر ساله در روز 2 ژانویه انجام می گردد.

تعداد سهمیه ها هر ساله محدود است

ما تضمین کننده اخذ این سهمیه برای متقاضیان عزیزهستیم .

 

 

اقامت اتریش و شرایط تمدید

اجازه اقامت اتریش مجوز سفر به تمام کشورهای شنگن بدون نیاز به ویزا برای متقاضی فراهم می نماید.

اقامت اتریش به صورت کارت در ابتدا با اعتبار یک ساله صادر میشود و پس از یک تمدید یکساله مجدد ، سه ساله تمدید می گردد.

پس از 5 سال اقامت قانونی بی وقفه در این کشور متقاضی می تواند برای اقامت دائم و سپس با تسلط کامل به زبان آلمانی برای اخذ پاسپورت اتریش اقدام نماید.

 شرایط تمدید اقامت این است که متقاضی هر ساله می بایست مدارک تمکن مالی خود را به روز رسانی کرده و مجدد ارائه نماید.

بیمه درمانی ایشان و خانواده در طول سال گذشته مرتب پرداخت شده باشد.

هر سال می بایست آدرس قانونی خود را از طریق اجاره نامه ملکی به دولت اتریش احراز نمایند.

تمام اعضای بالای 14 سال گواهی عدم سو پیشینه ارائه دهند.

 

 

 

 

 

اخذ اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت و اقامت به عنوان کارمند حرفه ای

ثبت یک شرکت در اتریش و اخذ اقامت تحت عنوان کارمند حرفه ای امکانپذیر می باشد. متقاضی می بایست از معیارهای اصلی بر اساس قوانین اتریش( مانند سن، میزان حقوق در ایران، تسلط به زبان آلمانی یا انگلیسی، سابقه کاری و ...) که به عنوان یک مدیر شرکت بر منصوب میکند بهره مند باشید .

درصورتیکه متقاضی فاقد معیارهای مدیریتی باشد، می توانیم از طریق قانون شخص سرمایه گزار در شرکت مذکور اقدام نموده و اقدامات اخذ اقامت ایشان را انجام دهیم.

با ثبت یک شرکت در کشور اتریش درخواست اقامت برای مدیر عامل و یک سهام دار امکانپذیر می باشد. مراحل ثبت شرکت اخذ روزنامه رسمی، افتتاح حساب بانکی و اخذ اقامت 5 الی 6 ماه به طول می انجامد.

لاز به ذکر است همسر و فرزندان زیر 18 سال را متقاضی نیز واجد الشرایط اقامت خواهند بود. زمان انجام امور حقوقی معمول در چند ماه انجام می شود.

اقامت اولیه کشور اتریش یکساله بوده که به صورت کارت اقامت برای متقاضیان صادر می گردد و پس از یکسال مجددا یکساله و بعد از گذشت این دو سال برای سه سال تمدید خواهد شد.

اعطای کارت اقامت اتریش در اختیار دولت جمهوری اتریش است و ما پس از سالها تجربه قادر به تضمین در اخذ کارت اقامت برای متقاضیان عزیز هستیم.

 اقامت اتریش

 

مزایای ثبت شرکت در اتریش :

  • مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک محلی)
  • دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
  • امکان درخواست اقامت مدیر عامل و سهامدار
  • امکان درخواست اقامت دائم پس از 3 سال
  • امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
  • افتتاح حساب شرکتی و شخصی
  • استفاده از علامت تجاری (برند) اروپائی
  • قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا

 

اقامت اتریش

 

گروه مشاوران خانه اروپایی ( موسسه حقوقی بین المللی سام ) با دارا بودن تیم متخصص و حرفه ای در این زمینه در حال حاضر به عنوان معتبرترین و قدیمی ترین مجموعه در ایران و بدون واسطه به صورت تخصصی در کوتاه ترین زمان ممکن به صورت کاملا تضمینی برای هموطنان عزیز خدمت رسانی می نماید.

   

 

 

خدمات VIP موسسه حقوقی سام نماینده هلدینگ اینوید در ایران:


 مشاوره رایگان و تشخیص بهترین روش مهاجرتی با توجه به شرایط شخصی شما
  ارائه لیست مدارک مورد نیاز جهت اقدام، منطبق با آخرین قوانین مهاجرتی
  بررسی دقیق مدارک شما
  آماده سازی،ترجمه، تائیدات و تحویل پرونده مهاجرتی شما به اداره مهاجرت کشور مربوطه
  واریز هزینه های مهاجرتی شما به دفاتر اداره مهاجرت و شهروندی
  پیگیری پرونده شما و انجام مکاتبات لازم با سفارتخانه ها و دفاتر اداره مهاجرت
  اطلاع رسانی دقیق توسط تیم حرفه ای جهت پیشرفت پرونده و مراحل پیش رو
  آماده سازی شما برای مصاحبه
  راهنمایی شما برای انجام مراحل پزشکی
  راهنمایی شما جهت اجاره ملک و یا خرید ملک در کشور های شنگن
  راهنمایی ثبت نام فرزندان در  بهترین مدارس محلی فارسی یا بومی زبان
  

  

گروه مشاوران خانه اروپایی نماینده هلدینگ حقوقی سام و هلدینگ اینوید

بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران

 

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره  86087156 - 86087151 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید**

 

شماره های تماس در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری : 
۰۹۰۱۰۱۵۸۶۲۰ 
۰۹۰۱۰۱۵۸۵۰۳
۰۹۰۱۰۱۵۸۶۴۵

 

 

گروه مشاوران خانه اروپایی

طراحی سایت و بهینه سازی سایت : آریا سافت