× franchisor.ir
  • 02186087151
  • info [@] eusecondhome.com

مهاجرت به دانمارک - جدیدترین قوانین اقامت کاری دانمارک - فهرست شغل های مورد نیاز 2019

یکی از بهترین راه های مهاجرت به دانمارک از طریق ویزای کاری است. کشورهای عضو اتحادیه اروپا، دارای قوانین کاری مشابه می باشند به طوری که در این کشورها چنانچه کارفرمایی برای یک تخصص خاص به نیروی کار احتیاج داشته باشد، باید درخواست خود را برای جذب نیروی کار در قالب یک آگهی به مدت ۳ ماه در کشور خود مطرح کند و در صورت پیدا نکردن نیروی کار متخصص در آن زمینه این آگهی را مجددا به مدت ۳ ماه دیگر در کشورهای عضو اتحادیه اروپا تکرار می کند و در نهایت چنانچه بعد از گذشت این ۶ ماه فرد مناسبی برای این شغل پیدا نشد کارفرما اجازه دارد از  افراد خارج از اتحادیه اروپا دعوت به همکاری کند که این کار خیلی کار ساده ای نیست.

ویزای کاری دانمارک

بنابراین شخصی که متقاضی مهاجرت به دانمارک از طریق ویزای کار است بهتر است که ابتدا از روش های دیگر وارد کشور دانمارک شود و بعد در دانمارک به دنبال کار بپردازد. در صورت یافتن کار در دانمارک، شخص می تواند ویزای خود را به ویزای کاری دانمارک تغییر دهد.

** نکته قابل توجه این است که در صورت کار در دانمارک و  پرداخت مالیات به مدت ۵ سال می توان برای دریافت اقامت دائم دانمارک اقدام کرد.

دانمارک از جمله کشورهای اتحادیه اروپا است که نیروهای ماهر با تخصص های کمیاب را از سراسر جهان جذب می کند، دانمارک دارای یک سیستم ویزای کاری با فهرستی از کارهای مثبت است.

مهاجرت به دانمارک و دریافت ویزای کار دانمارک

پیش از ورود به دانمارک، شما باید از طرق زیر برای اقامت دانمارک و اجازه کار در دانمارک درخواست دهید.

فهرست مثبت: از جمله راههای مهاجرت به دانمارک از طریق تخصص می باشد. دانمارک در بسیاری از زمینه ها نیروی کار ماهر و متخصص ندارد و اگر شما دارای یکی از این مهارت ها باشید می توانید اجازه کار در دانمارک و اجازه اقامت دانمارک را در زمان بسیار کمی به دست بیاورید. دو بار در سال، 1 ژانویه و 1 جولای، این فهرست رسمی در تعدادی از زمینه های حرفه ای که دانمارک با کمبود آنها مواجه است به روز  و اعلام می شود.

طرح پرداخت محدود: در این روش شما باید از یک کارفرمای دانمارکی پیشنهاد کار داشته باشید، در این صورت می توانید برای کار در دانمارک و اجازه اقامت در دانمارک تحت طرح پرداخت محدود اقدام کنید.

پروسه درخواست اقامت و اجازه کار در دانمارک معمولا 1 تا 3 ماه است.

مهاجرت به دانمارک

مهاجرت به دانمارک - لیست شغل های مورد نیاز در دانمارک ( فهرست مثبت 2019)

 

مدیران اداری و تجاری

مدیر مالی

الزامات: حداقل سه سال تحصیل در سطح دانشگاه یا مدرسه کسب و کار 

 

حسابدار اصلی

الزامات: حداقل سه سال تحصیل در سطح دانشگاه یا مدرسه کسب و کار 

 

رئیس بخش

الزامات: حداقل سه سال تحصیل در سطح دانشگاه یا مدرسه کسب و کار

 

مدیر حساب اصلی

الزامات: حداقل سه سال تحصیل در سطح دانشگاه یا مدرسه کسب و کار

 

معاون / معاون مدیر، فروش

الزامات: حداقل سه سال تحصیل در دانشگاه یا مدرسه کسب و کار

مدیران تولید و خدمات تخصصی

مدیر منطقه

الزامات: حداقل سه سال تحصیل در سطح دانشگاه یا مدرسه کسب و کار

 

مدیر باشگاه مدرسه

الزامات: حداقل سه سال تحصیل در سطح دانشگاه یا مدرسه کسب و کار

 

پرستاری در منزل

الزامات: حداقل سه سال تحصیل در سطح دانشگاه یا مدرسه کسب و کار

 

دستیار معلم

الزامات: حداقل سه سال تحصیل در سطح دانشگاه یا مدرسه کسب و کار

مهمانداری، خرده فروشی و سایر مدیران خدمات

مدیر رستوران

الزامات: حداقل سه سال تحصیل در سطح دانشگاه یا مدرسه کسب و کار 

 

مدیر فروشگاه

الزامات: حداقل سه سال تحصیل در سطح دانشگاه یا مدرسه کسب و کار

علوم طبیعی و مهندسی

مهندس مکانیک

الزامات: مدرک لیسانس حرفه ای یا مدرک کارشناسی ارشد 

 

مهندس تولید

الزامات: مدرک لیسانس حرفه ای یا مدرک کارشناسی ارشد 

 

مهندس محیط زیست

الزامات: مدرک لیسانس حرفه ای یا مدرک کارشناسی ارشد 

 

مهندس برق

الزامات: مدرک لیسانس حرفه ای یا مدرک کارشناسی ارشد 

 

معمار ناظر

الزامات: مدرک کارشناسی ارشد

 

زمین شناس

الزامات: مدرک کارشناسی ارشد + شناخت رسمی دانمارک

 

مراقبت های بهداشتی

دکتر پزشکی

الزامات: درجه کارشناسی ارشد + مجوز دانمارکی * 

 

مشاور پزشکی

الزامات: درجه کارشناسی ارشد + مجوز دانمارکی *

 

پزشک ارشد

الزامات: درجه کارشناسی ارشد + مجوز دانمارکی * 

 

پرستار

الزامات: درجه کارشناسی حرفه ای + مجوز دانمارکی *

 

پرستار بیهوشی

الزامات: مدرک کارشناسی حرفه ای + 1/5 سال آموزش مداوم + مجوز دانمارکی 

 

مشاور بهداشت و سلامتی

الزامات: مدرک کارشناسی حرفه ای + 1/5 سال آموزش مداوم + مجوز دانمارکی

 

ماما

الزامات: درجه کارشناسی حرفه ای + مجوز دانمارکی *

 

دندانپزشک

الزامات: درجه کارشناسی ارشد + مجوز دانمارکی * 

 

مدیر خدمات مواد غذایی

الزامات: مدرک حرفه ای لیسانس 

 

درمانگر شغلی

الزامات: درجه کارشناسی حرفه ای + مجوز دانمارکی *

 

Chiropractor

الزامات: مدرک کارشناسی ارشد و یک دوره آموزش چرخشی + مجوز دانمارکی

آموزش و کار آموزشی

دستیارش پژوهشی، علوم انسانی

الزامات: دکترا

 

محقق ارشد، علوم طبیعی و فنی

الزامات: مدرک کارشناسی ارشد

 

استاد بهداشت و سلامتی

الزامات: مدرک کارشناسی ارشد

 

دانشیار / استاد، دانشکده دانشگاه

الزامات: مدرک کارشناسی ارشد 

 

معلم دبیرستان، علوم و تربیت بدنی

الزامات: مدرک کارشناسی ارشد + شناخت رسمی دانمارک

 

معلم خصوصی معلم ابتدایی و متوسطه

الزامات: مدرک حرفه ای لیسانس

 

کارمند مراقبت از کودکان

الزامات: مدرک حرفه ای لیسانس

 

کارگر آموزش و پرورش اجتماعی

الزامات: مدرک حرفه ای لیسانس

 

کمک به کارکنان مراقبت از کودکان

الزامات: مدرک حرفه ای لیسانس

 

حسابرس

الزامات: مدرک کارشناسی ارشد 

 

کنترل تجاری

الزامات: حداقل سه سال تحصیل در سطح دانشگاه یا مدرسه کسب و کار 

 

حسابدار و حسابرس

الزامات: حداقل سه سال تحصیل در سطح دانشگاه یا مدرسه کسب و کار

 

قانون، علوم اجتماعی و فرهنگ

افسر قانونی

الزامات: مدرک کارشناسی ارشد 

 

اقتصاددان مدنی

الزامات: مدرک کارشناسی ارشد 

 

روانشناس

الزامات: مدرک کارشناسی ارشد + شناخت رسمی دانمارک 

 

روان درمانگر

الزامات: مدرک کارشناسی ارشد 

 

مشاور اجتماعی

الزامات: مدرک حرفه ای لیسانس

 

 

 

تکنسین ها و دستیاران در مراقبت های بهداشتی

رادیوگرافی

الزامات: درجه کارشناسی حرفه ای + مجوز دانمارکی *

 

بهداشت دهان و دندان

الزامات: درجه کارشناسی حرفه ای + مجوز دانمارکی *

 

کار مهندسی در علوم، مهندسی و کشتی و حمل و نقل هوایی

تکنسین آزمایشگاه دندانپزشکی

الزامات: مدرک حرفه ای لیسانس

 

مدیر ساخت و ساز

الزامات: مدرک حرفه ای لیسانس


نحوه درخواست اقامت کاری دانمارک و مهاجرت به دانمارک

درخواست برای مجوز کار دانمارک و اقامت دانمارک باید به طور معمول به مامور دیپلماتیک دانمارکی داده شود، برای مثال سفارت یا کنسولگری دانمارک در کشور شما.

اگر درخواست خود را به صورت شخصی ارسال نکنید، باید شخصا جهت ثبت ویژگی های بیومتریک خود (تصویر چهره و اثر انگشت) مراجعه کنید و این پروسه نباید بیشتر از 14روز از زمان ارسال مدارک زمان ببرد.

 اگر درخواست شما توسط یک مأمور دیپلماتیک نروژی که از دانمارک توافق نمایندگی دارد ثبت شود، شما باید شخصا عکس صورت خود را در کمتر از 14 روز از ارسال درخواست خود ارائه دهید.

اگر شما هم اکنون در دانمارک اقامت دارید، می توانید درخواست خود را برای اجازه اقامت و کار در سایت newtodenmark.dk، در یک ایستگاه پلیس دانمارک یا مرکز شهروندی آژانس بین المللی استخدام و ادغام دانمارک ارسال کنید.

مدت اقامت ویزای کار در کشور دانمارک

مدت زمان مجوزهای اقامت دانمارک و اجازه کار در دانمارک بستگی به مدت زمان قرارداد کاری شما در دانمارک دارد. در مورد قراردادهای دائمی(شغل های موجود در لیست مثبت) اجازه کار و اقامت در دوره اولیه به صورت 4 ساله اعطا می شود و پس از 4 سال میتوانید آن را تمدید کنید. در مورد مشاغلی که در لیست مثبت قرار ندارند مجوز کار و اقامت6 ماهه صادر می شود که اگر شما کار دیگری در آن زمان پیدا کنید باید برای ویزای جدید براساس کار جدید خود اقدام کنید.

مهاجرت به دانمارک

 ثبت CPR در دانمارک 

پس از ورود به دانمارک، شما باید آدرس خود را در سیستم ثبت نام مدنی (CPR) ثبت  کنید تا یک شماره ثبت مدنی (شماره CPR) دریافت کنید.

با خدمات شهروندی بین المللی یا مرکز خدمات شهروندی (Borgerservice) در شهرداری محلی تماس بگیرید.

مدارک مورد نیاز:

 

اجازه اقامت و کار و کپی آن

گذرنامه اصلی / شناسه ملی با عکس و کپی آن

اثبات آدرس شما در دانمارک (به عنوان مثال قرارداد اجاره، نامه از صاحبخانه) و کپی آن

گواهی ازدواج اصلی و کپی آن اگر ازدواج کرده اید (گواهی ازدواج و کپی آن لازم است، حتی اگر شریک شما همراه شما نباشد)

گواهی طلاق یا مرگ اگر شما بیوه هستید

گواهی های تولد اصلی و کپی آن برای همراهان کودکان زیر 18 سال

 

** گواهی ها باید به زبان انگلیسی، آلمانی یا اسکاندیناوی باشد. 

کارت بیمه درمانی دانمارک

هنگامی که شما در سیستم ثبت نام مدنی (CPR) ثبت نام می کنید، باید یک دکتر (پزشک عمومی) را انتخاب کنید. شما یک کارت بیمه درمانی با شماره ثبت مدنی (شماره CPR) و نام و آدرس دکتر دریافت خواهید کرد. کارت بیمه درمانی به شما حق استفاده از خدمات بهداشتی درمانی را مانند سایر شهروندان دانمارکی می دهد.

فرزندان شما با طرح بیمه درمانی همراه با شما تا رسیدن به سن 15 سالگی و به طور مستقل از والدین خود بیمه می شوند.

ثبت نام مالیاتی در دانمارک

هنگامی که شما شروع به کار می کنید، کارفرمای شما باید به اطلاعات کارت مالیاتی شما دسترسی داشته باشد.

بسیار ضروری است که شما جهت دریافت یک کارت مالیاتی درخواست دهید، حتی اگر شما مستلزم داشتن شماره ثبت مدنی (شماره CPR) برای عبور از مرزها نیستید.

شما می توانید با تکمیل فرم مالیاتی 04.063 برای شماره مالیاتی و کارت مالیاتی خود درخواست دهید.

مهاجرت به دانمارک و حداقل دستمزد در دانمارک 2019

از سال 2019، حداقل حداقل دستمزد در کشور حدود 16 .60 دلار آمریکا  در ساعت برآورد می شود و این در حالیست که میانگین هفته کاری در دانمارک 37 ساعت است. حداقل دستمزد در دانمارک برای یک موقعیت تمام وقت کاری (ناخالص) حدود 2580 دلار در ماه می باشد.

 
موسسات کاریابی در دانمارک

JobsinCopenhagen.com

Jobs in Copenhagen that require English as their primary language.

Jobindex

More than 10,000 job listings for English-speakers with a knowledge of Danish. Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

CBP Network

A portal set up by graduates to help creative business professionals link up with companies and jobs in fields such as marketing communications, graphics and web design, with many jobs advertised

 

Denmark.net

Information on jobs in administration, engineering, finance, human resources, IT, marketing, pharmaceuticals and biotech.

 

Temp-Team

Emplyment agency specialising in office, accounting, sales, marketing, engineering, IT, warehouse and industrial work. Open Monday to Thursday 06:30-16:30, Friday 06:30-16:00. Taastrup Hovedgade

New to Denmark

Advice on becoming eligible for work and finding a job in Copenhagen. Open Monday to Thursday 08:30-16:00, Friday 08:30-15:30. Ministry of Refugee, Immigration and Integration Affairs, Holbergsgade

Copenhagen University

List of jobs at Copenhagen University. Fiolstræde 1, 1171 Copenhagen K.

Translators Work

Database of freelance translation and interpretation work.

Jobnet

Database of jobs in Copenhagen for Danish and non-Danish speakers.

Top Language Jobs

Jobs for English-speakers in Copenhagen and the rest of Denmark.

Kelly Services

Places people in permanent and temporary jobs in Copenhagen. Koebmagergade 26A, 11 50 Copenhagen K.

Eco-jobs

Volunteering, internships, workcamps and community work in the environmental and nature-protection sectors in Europe.

StepStone

Places people in jobs in Copenhagen, across all employment sectors. Islands Brygge 57, 2300 Copenhagen S.

 

 

امیداوریم این اطلاعات مفید بوده باشد.

اقامت اروپا | خرید ملک در اروپا | سرمایه گذاری در اروپا

گروه خانه اروپایی نماینده هلدینگ اینوید 

طراحی سایت و بهینه سازی:آریا سافت