• 02186087151
  • info [@] eusecondhome.com

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

گلدن ویزای پرتغال

گلدن ویزا اقامتی جدید برای افرادی است که به صورت قانونی وارد کشور پرتغال شده اند و از طریق انتقال سرمایه،خرید ملک یا مستغلات و سرمایه گذاری با هدف ایجاد شغل، می توانند درخواست اقامت دهند.

گلدن ویزای پرتغال مخصوص کسانی است که می خواهند سرمایه گذاری می کنند.

 

خرید ملک در پرتغال

مزایای اخذ گلدن ویزای پرتغال

  • معافیت از اقامت در کشور پرتغال

  • برای اخذ اقامت پرتغال ، متقاضی تنها می بایست  سال اول ٧ روز و در دو سال بعدى ١٤ روز در سال در کشور پرتغال اقامت داشته باشد

  • امکان سفر آزاد و بدون ویزا به تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا

  • امکان اخذ اقامت دائم بعد از 5 سال و تابعیت پس از 6 سال

  • دسترسی به آموزش و تحصیلات رایگان در سراسر اتحادیۀ اروپا

  • دسترسی به بیمه‌های بهداشتی رایگان در پرتغال و اتحادیۀ اروپا

  • بدون محدودیت در سرمایه گذاری یا فرصت های شغلی

 

واجدین شرایط اخذ ویزای طلایی پرتغال

در روش سرمایه گذاری علاوه بر فرد متقاضی، همسر، فرزندان زیر 18 سال، پدر و مادر و همچنین خواهر و برادر تحت تکفل واجد شرایط دریافت اقامت می باشند، لازم به ذکر است فرزندان بالای 18

سال که از نظر مالی وابسته و یا در حال تحصیل هستند نیز شامل دریافت اقامت هستند.

 

انواع روش های اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری :

ویزای طلایی پرتغال از طریق انتقال سرمایه

متقاضی می تواند مبلغ 1.000.000 یورو در یکی از موسسات مالی طی یک دوره 5 ساله سرمایه گذاری کند. روش دیگر می تواند سرمایه گذاری 500.000 یورویی در شرکت های کوچک و یا متوسط باشد.

معیارهای مالی برای این برنامه ممکن است از طریق سرمایه گذاری 350.000 یورو در فعالیت های تحقیقات علمی و یا سرمایه گذاری 250.000 در هنر و فرهنگ باشد.

ویزای طلایی پرتغال از طریق خرید ملک و مستغلات

برای سرمایه گذاری از طریق ملک باید بین 280.000 تا 500.000 یورو سرمایه گذاری کرد،که این مبلغ بستگی به ملک و محل آن دارد، برای ملک های جدید حداقل 500.000 یورو و ملک هایی که بیش از 30 سال قدمت دارند 350.000 یورو در نظر گرفته شده است، در مورد ملک های بالای 30 سال بنا به محل ملک گاهی مبلغ 280.000 یورو نیز مورد قبول است.

در این روش متقاضی می تواند برای اقامت اعضای خانواده خود نیز اقدام کند، این اقامت هر 2 سال قابل تمدید است به شرطی که فرد هر دو سال به مدت 2 هفته در پرتغال حضور داشته باشد.

 

 پرتغال

ویزای طلایی از طریق سرمایه گذازی با هدف ایجاد شغل

این برنامه مستلزم ایجاد حداقل 10 شغل دائمی در پرتغال است که باید توسط سازمان تامین اجتماعی محلی تایید گردد.

 

اقامت دائم و تابعیت کشور پرتغال

یکی از موارد جذاب در مورد پرتغال این است که بدون شرط حضور بعد از 5 سال اقامت دائم و پس از 6 سال تابعیت کشور پرتغال را به شما می دهد.

همچنین امکان تحصیل، کار و حتی زندگی در تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای فرد و خانواده وی وجود خواهد داشت.

 

پرتغال

درباره پرتغال

تحصیل در پرتغال

هزینه های زندگی در پرتغال

قوانین اقامتی پرتغال

 

گروه مشاوران خانه اروپایی نماینده موسسه حقوقی سام و هلدینگ بین المللی اینوید
بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران

 

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره  86087156 - 86087151 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید**

 

گروه مشاوران خانه اروپایی