• 02186087151
  • info [@] eusecondhome.com

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

خرید ملک در اسپانیا   

فرصت ویژه با خرید ملک در اسپانیا:

امکان اخذ اقامت اسپانیا 5 ساله

امکان کار و تحصیل برای اعضای خانواده

خرید ملک در اسپانیا

اخذ اقامت دائم اسپانیا یا گلدن ویزا

  • حداقل میزان سرمایه گذاری باید 500.000 یورو باشد.

  • مالیات خرید ملک 12 تا 15 درصد می باشد.

  • امکان سرمایه گذاری 500.000 یورو برای خرید یک یا دو ملک می باشد.

  • ویزای اقامتی اسپانیا تا 5 سال نیاز به تمدید ندارد.

  • اقامت دائم در شرایطی امکان پذیر است که شخص سوء پیشینه نداشته باشد.

  • ملک خریداری شده  پس از گذشت 5 سال که اقامت دائم خود را گرفتید ،قابل خرید وفروش است.

  • این ویزای اقامتی به متقاضی امکان سفر بدون ویزا به کلیه کشورهای اتحادیه شینگن را می دهد.

  • پروسه کار برای اخذ ویزای سرمایه گذاری 6 ماه است.

  • در صورتی که شما و خانواده شما تحت پوشش گلدن ویزا هستید از روز اول ویزای خود اجازه کار دارند.

  • تابعیت اسپانیا پس از گذشت 5 سال از اقامت دائم تحقق پذیر است.

  • شخص باید ثابت کند در هر سال، 180 روز در اسپانیا اقامت داشته است.

  • بلافاصله بعد از خرید ملک شخص و تمام اعضای خانواده می توانند در اسپانیا کار کنند و پس از گذشت 5 سال میتوانند هر کجای اتحادیه اروپا اقامت،تحصیل وکار کنند.

 

شرایط متقاضی برای دریافت اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک 

  • فرد نباید در گذشته حضور غیر قانونی در خاک اسپانیا داشته باشد
  • سن او باید 18 سال به بالا باشد
  • ریجکتی ویزا از هیچ یک از کشورهای عضو شینگن نداشته باشد(دلایل ریجکتی ویزای شینگن)
  • از لحاظ جسمانی سالم و دارای بیمه سلامت باشد
  • از لحاظ اقتصادی فرد باید شرایط ایده الی داشته باشد این به این معنی است که شخص بتواند هزینه های زندگی خود و خانواده اش را به راحتی بپردازد
  • ملک خریداری شده حتما باید به صورت قانونی ثبت شود 

نکانی مهم در مورد خرید ملک در اسپانیا:


میزان سرمایه گذاری برای هر شخص باید ملکی به ارزش 500.000 یورو و یا بیشتر باشد.

قرارداد خرید ملک باید کاملا قانونی باشد و در دفتر اسناد رسمی ثبت شود.

نوع و تعداد ملک خریداری شده اهمیت ندارد و می توانید به جای یک ملک چند ملک را خریداری کنید. 

ملک میتواند مسکونی ،توریستی،تجاری یا صنعتی باشد.

این ملک می تواند از زمین های روستایی، زمین توسعه یافته و یا ساختمان در حال ساخت باشد.

 

خرید ملک در اسپانیا

 اخذ اقامت دائم و پاسپورت اسپانیا

پس از گذشت 5 سال اقامت پیوسته ،متقاضی میتواند درخواست اقامت دائم دهد، به این ترتیب پس از گذشت 10 سال تابعیت اسپانیا به شخص تعلق می گیرد (در صورتیکه در هر سال حداقل 6 ماه حتما در اسپانیا سکونت داشته باشد).

 

اسپانیا

درباره اسپانیا

تحصیل در اسپانیا

قوانین اقامتی اسپانیا

هزینه زندگی در اسپانیا

 

                                                                                      

 

 

گروه مشاوران خانه اروپایی نماینده موسسه حقوقی سام و هلدینگ بین المللی اینوید
بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران

 

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره 86087156 - 86087151 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید**

 

 

 

گروه مشاوران خانه اروپایی